Hyra lägenhet i Ljungby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ljungby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ljungby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ljungby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ljungby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ljungby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ljungby.
Annons:

Hyresvärdar i Ljungby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ljungby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ljungby.

Fastighetsbolaget Garvaren i Ljungby AB
Garvaren
341 60 LJUNGBY


Fastighets AB Kullarna i Ljungby
Kånnav. 3 A
341 31 LJUNGBY


Gustav R. Johansson Fastighets AB
Fabriksg.
341 31 LJUNGBY


Kvarteret Betlehem Ljungby Fastighets AB
Storg. 23
341 44 LJUNGBY


Smefast AB
Kungsg. 1
341 43 Ljungby


Ljungkransens Fastighets AB
Villag. 11
341 44 LJUNGBY

Annons:

Lediga lägenheter i Ljungby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ljungby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ljungby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ljungby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ljungby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ljungby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ljungby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ljungby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ljungby

I Ljungby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ljungby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

I Ljungby fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ljungby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ljungby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kronoberg.
Annons: