Hyra lägenhet i Växjö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Växjö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Växjö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Växjö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Växjö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Växjö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Växjö.
Annons:

Hyresvärdar i Växjö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Växjö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Växjö.

Växjöbostäder AB
Hejareg. 10 B
352 46 Växjö


LTB Förvaltning AB
Smedjeg. 24
352 46 Växjö


Växjö Fastighetsförmedling
Stamv. 12
352 53 Växjö


M2 Gruppen
Smedsvängen 70
352 54 VÄXJÖ


Bergqvara Gård AB
Bergkvara Gård
355 93 VÄXJÖ

Annons:

Lediga lägenheter i Växjö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Växjö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Växjö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Växjö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Växjö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Växjö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Växjö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Växjö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Växjö

I Växjö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Växjö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Växjö.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

I Växjö fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Växjö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Växjö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kronoberg.
Annons: