Hyra lägenhet i Älvsbyn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Älvsbyn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Älvsbyn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Älvsbyn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Älvsbyn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Älvsbyn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Älvsbyn.
Annons:

Hyresvärdar i Älvsbyn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Älvsbyn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Älvsbyn.

Älvsbyns Fastigheter AB
Betongg. 6
942 36 ÄLVSBYN


Lomtjärnen Fastigheter AB
Befälsg. 9
942 35 älvsbyn


Lildal Fastigheter AB
Norrabyn 18
942 93 älvsbyn


Härnö Fastighetsaktiebolag
Storg. 43 B
942 31 älvsbyn

Annons:

Lediga lägenheter i Älvsbyn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Älvsbyn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Älvsbyn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Älvsbyn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Älvsbyn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Älvsbyn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Älvsbyn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Älvsbyn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Älvsbyn

I Älvsbyn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Älvsbyn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Älvsbyn.

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

I Älvsbyn fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Älvsbyn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Älvsbyn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: