Hyra lägenhet i Arvidsjaur

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Arvidsjaur här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Arvidsjaur som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Arvidsjaur som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Arvidsjaur. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Arvidsjaur kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Arvidsjaur.
Annons:

Hyresvärdar i Arvidsjaur

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Arvidsjaur vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Arvidsjaur.

Lubor AB
Stationsg. 30 C
933 32 ARVIDSJAUR


Arvidsjaurhem AB
Ö. Skolg. 18
933 31 Arvidsjaur

Annons:

Lediga lägenheter i Arvidsjaur

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Arvidsjaur kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Arvidsjaur från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Arvidsjaur samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Arvidsjaur

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Arvidsjaur kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Arvidsjaur och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Arvidsjaur eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Arvidsjaur

I Arvidsjaur fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Arvidsjaur av och nedan finner du en del generell fakta om orten Arvidsjaur.

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

I Arvidsjaur fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Arvidsjaur. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Arvidsjaur rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: