Hyra lägenhet i Boden

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Boden här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Boden som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Boden som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Boden. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Boden kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 10 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Boden.
Annons:

Hyresvärdar i Boden

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Boden vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Boden.

Svensk Fastighetsförmedling
Drottningg. 11
961 35 Boden


Lundströms Fastigheter AB
Hellgrensg. 5 A
961 34 BODEN


Kåland Förvaltning AB
Kopplingsv. 10 C
961 38 BODEN


Sundbergs Fastigheter
Almg. 6
961 64 Boden


Bodenbo
Parkg. 34
961 64 Boden


Wiksténs Fastigheter AB
Drottningg. 15 B
961 35 Boden


Wf Bostäder I Boden AB
Drottningg. 15 B
961 35 Boden


Roland Wiksténs Fastigheter AB
Drottningg. 15 B
961 35 Boden


Eriksson O Bladh Fastighets AB
Vittjärvsv. 3
961 96 BODEN


Norrlägenheter i Boden AB
Björkelundsv. 5
961 62 Boden

Annons:

Lediga lägenheter i Boden

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Boden kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Boden från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Boden samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Boden

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Boden kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Boden och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Boden eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Boden

I Boden fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Boden av och nedan finner du en del generell fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

I Boden fanns det sammanlagt 10 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Boden. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Boden rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: