Hyra lägenhet i Gällivare

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Gällivare här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Gällivare som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Gällivare som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Gällivare. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Gällivare kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Gällivare.
Annons:

Hyresvärdar i Gällivare

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Gällivare vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Gällivare.

TOP bostäder AB
Föreningsgatan 4
982 31 Gällivare


Focusfastigheten i Malmberget AB
Lasarettsg. 54 B
982 34 GÄLLIVARE


Euroförmedling AB
Storg. 2
982 31 Gällivare


TN Hus i Gällivare AB
Källg. 14
982 34 GÄLLIVARE


Forsgatans Fastighets AB
Blyringen 8
982 39 Gällivare


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 21 A
982 32 GÄLLIVARE


Attraktiva Bostäder I Norr, AB
Lasarettsg. 52
982 34 GÄLLIVARE


Fastighet & Entreprenad I Gällivare
Porjusv. 152
982 39 Gällivare

Annons:

Lediga lägenheter i Gällivare

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Gällivare kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Gällivare från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Gällivare samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Gällivare

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Gällivare kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Gällivare och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Gällivare eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Gällivare

I Gällivare fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Gällivare av och nedan finner du en del generell fakta om orten Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

I Gällivare fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Gällivare. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Gällivare rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: