Hyra lägenhet i Hakkas

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hakkas här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hakkas som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hakkas som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hakkas. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hakkas kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hakkas.
Annons:

Hyresvärdar i Hakkas

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hakkas vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hakkas.

Rooms I Luleå AB
Rautakoski 15
980 41 HAKKAS

Annons:

Lediga lägenheter i Hakkas

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hakkas kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hakkas från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hakkas samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hakkas

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hakkas kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hakkas och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hakkas eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hakkas

I Hakkas fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hakkas av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hakkas.

Hakkas är en tätort i Gällivare kommun. Byn har cirka 370 invånare och är därmed den största tätorten på Gällivare landsbygd. Dess främsta näring är skogsbruk, men de flesta invånarna arbetspendlar till Gällivare eller Malmberget. I byn finns ett antal småföretag, en butik, bensinstation, tatuerare, bibliotek, skola, förskola och ett kafé.

Yta: 150,72 hektar
Invånarantal: 365, år 2010

I Hakkas fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hakkas. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hakkas rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: