Hyra lägenhet i Haparanda

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Haparanda här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Haparanda som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Haparanda som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Haparanda. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Haparanda kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Haparanda.
Annons:

Hyresvärdar i Haparanda

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Haparanda vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Haparanda.

Stiftelsen Haparandabostäder
Torgg. 41
953 31 HAPARANDA


Hix Förvaltning AB
Bryggargränd 2
953 37 HAPARANDA


FastighetsAB Städet
Sågareg. 16
953 33 HAPARANDA


Lyhamns Bostäder AB
Båtg. 11
953 33 HAPARANDA


Hix Fastigheter AB
Tullgatan 8
953 31 Haparanda


Hagelind Förvaltning AB
Lugnetsbacken 4
953 35 HAPARANDA

Annons:

Lediga lägenheter i Haparanda

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Haparanda kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Haparanda från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Haparanda samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Haparanda

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Haparanda kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Haparanda och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Haparanda eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Haparanda

I Haparanda fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Haparanda av och nedan finner du en del generell fakta om orten Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

I Haparanda fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Haparanda. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Haparanda rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: