Hyra lägenhet i Jävrebyn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Jävrebyn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Jävrebyn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Jävrebyn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Jävrebyn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Jävrebyn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Jävrebyn.
Annons:

Hyresvärdar i Jävrebyn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Jävrebyn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Jävrebyn.

Norrlandshem I Piteå AB
Degerforsg. 11
944 94 JÄVREBYN

Annons:

Lediga lägenheter i Jävrebyn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Jävrebyn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Jävrebyn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Jävrebyn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Jävrebyn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Jävrebyn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Jävrebyn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Jävrebyn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Jävrebyn

I Jävrebyn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Jävrebyn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Jävrebyn.

Jävre är en tätort i Hortlax socken i södra delen av Piteå kommun. Jävre är den sydligaste byn efter E4 i Norrbotten. Det finns gångväg under E4 över till Turiststationen och ICA E-fyren med lanthandel, bensinstation, café, mat, apoteks- och systemombud.

Yta: 181,17 hektar
Invånarantal: 576, år 2010

I Jävrebyn fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Jävrebyn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Jävrebyn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: