Hyra lägenhet i Jokkmokk

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Jokkmokk här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Jokkmokk som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Jokkmokk som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Jokkmokk. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Jokkmokk kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Jokkmokk.
Annons:

Hyresvärdar i Jokkmokk

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Jokkmokk vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Jokkmokk.

Jokkmokkshus, AB
Hantverkarg. 63
962 33 Jokkmokk


Cityfastigheter i Jokkmokk AB
Storg. 28 C
962 32 JOKKMOKK

Annons:

Lediga lägenheter i Jokkmokk

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Jokkmokk kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Jokkmokk från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Jokkmokk samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Jokkmokk

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Jokkmokk kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Jokkmokk och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Jokkmokk eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Jokkmokk

I Jokkmokk fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Jokkmokk av och nedan finner du en del generell fakta om orten Jokkmokk.

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

I Jokkmokk fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Jokkmokk. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Jokkmokk rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: