Hyra lägenhet i Kalix

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kalix här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kalix som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kalix som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kalix. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kalix kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kalix.
Annons:

Hyresvärdar i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kalix vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kalix.

Kalixbo
Lejonsg. 7
952 34 Kalix


Stiftelsen Kalixbostäder
Lejonsg. 7
952 34 Kalix


Sandlunds Fastigheter AB
Borgg. 5
952 62 KALIX

Annons:

Lediga lägenheter i Kalix

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kalix kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kalix från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kalix samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kalix

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kalix kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kalix och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kalix eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kalix

I Kalix fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kalix av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

I Kalix fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kalix. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kalix rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: