Hyra lägenhet i Kiruna

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kiruna här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kiruna som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kiruna som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kiruna. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kiruna kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kiruna.
Annons:

Hyresvärdar i Kiruna

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kiruna vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kiruna.

Fastighetsmästaren
Geologg. 6
981 31 Kiruna


LKAB Fastigheter AB
Bromsg. 12
981 36 KIRUNA


Kirunabostäder AB
Gruvv. 3
981 31 Kiruna


Hotell E10 Fastigheter I Kiruna AB
Lastv. 9
981 38 KIRUNA


Martin Petterssons Fastighets KB
Industriv. 3
981 38 KIRUNA


Larsson Fastighet i Kiruna AB
Hjortv. 13
981 37 Kiruna


Jakobssons Fastighet i Kiruna AB
Hjalmar Lundbohmsv. 53
981 39 Kiruna


Fastighetspartner I Kiruna AB
Föreningsg. 9
981 31 Kiruna

Annons:

Lediga lägenheter i Kiruna

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kiruna kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kiruna från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kiruna samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kiruna

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kiruna kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kiruna och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kiruna eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kiruna

I Kiruna fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kiruna av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

I Kiruna fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kiruna. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kiruna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: