Hyra lägenhet i Luleå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Luleå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Luleå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Luleå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Luleå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Luleå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 7 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Luleå.
Annons:

Hyresvärdar i Luleå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Luleå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Luleå.

Lulebo AB
Köpmang. 27
972 33 Luleå


Galären i Luleå AB
Lulsundsg. 16
972 41 LULEÅ


Vinsir Fastighetsförmedling AB
Kungsg. 28
972 31 Luleå


Leif Müller Fastigheter AB
Sandviksg. 40 A
972 32 LULEÅ


Lillviken AB
Köpmang. 56
972 34 LULEÅ


Bs Bostäder I Luleå AB
Valles Backe 8
975 96 Luleå


Bostadsföreningen Flundran Upa
Köpmang. 60 C
972 34 LULEÅ

Annons:

Lediga lägenheter i Luleå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Luleå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Luleå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Luleå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Luleå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Luleå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Luleå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Luleå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Luleå

I Luleå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Luleå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

I Luleå fanns det sammanlagt 7 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Luleå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Luleå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: