Hyra lägenhet i Öjebyn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Öjebyn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Öjebyn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Öjebyn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Öjebyn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Öjebyn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Öjebyn.
Annons:

Hyresvärdar i Öjebyn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Öjebyn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Öjebyn.

Lindbäcks Fastigheter AB
Hammarv. 21 B
943 36 öjebyn


WHH Fastigheter i Hortlax AB
Prylv. 10
943 36 öjebyn

Annons:

Lediga lägenheter i Öjebyn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Öjebyn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Öjebyn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Öjebyn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Öjebyn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Öjebyn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Öjebyn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Öjebyn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Öjebyn

I Öjebyn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Öjebyn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

I Öjebyn fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Öjebyn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Öjebyn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: