Hyra lägenhet i Överkalix

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Överkalix här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Överkalix som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Överkalix som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Överkalix. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Överkalix kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Överkalix.
Annons:

Hyresvärdar i Överkalix

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Överkalix vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Överkalix.

JAXAB Fastigheter AB
Björkv. 3
956 32 överkalix


Ra Fastigheter AB
Ängsv. 2
956 32 överkalix


Sirillus AB
Knusv. 10
956 32 överkalix


Isaksson Fastigheter I Överkalix AB
Älvg. 20
956 31 ÖVERKALIX


Stiftelsen Överkalixbostäder
Storg. 32
956 31 ÖVERKALIX

Annons:

Lediga lägenheter i Överkalix

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Överkalix kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Överkalix från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Överkalix samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Överkalix

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Överkalix kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Överkalix och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Överkalix eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Överkalix

I Överkalix fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Överkalix av och nedan finner du en del generell fakta om orten Överkalix.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

I Överkalix fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Överkalix. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Överkalix rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: