Hyra lägenhet i Övertorneå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Övertorneå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Övertorneå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Övertorneå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Övertorneå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Övertorneå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Övertorneå.
Annons:

Hyresvärdar i Övertorneå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Övertorneå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Övertorneå.

Stiftelsen Matarengihem
Matarengiv. 13
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Lediga lägenheter i Övertorneå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Övertorneå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Övertorneå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Övertorneå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Övertorneå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Övertorneå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Övertorneå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Övertorneå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Övertorneå

I Övertorneå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Övertorneå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Övertorneå.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

I Övertorneå fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Övertorneå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Övertorneå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: