Hyra lägenhet i Piteå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Piteå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Piteå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Piteå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Piteå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Piteå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Piteå.
Annons:

Hyresvärdar i Piteå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Piteå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Piteå.

B D B Fastigheter AB
Lillbrog. 18
941 33 Piteå


Skoogs Fastigheter
Hamnplan 9 A
941 61 PITEÅ


Fastighetskompaniet I Piteå AB
Källbog. 73
941 36 PITEÅ


Fastigheten Cedern 1 I Piteå AB
Storg. 119
941 37 Piteå


Svensk Fastighetsförmedling
Lillbrog. 8
941 32 PITEÅ

Annons:

Lediga lägenheter i Piteå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Piteå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Piteå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Piteå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Piteå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Piteå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Piteå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Piteå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Piteå

I Piteå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Piteå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

I Piteå fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Piteå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Piteå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: