Hyra lägenhet i Vittangi

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Vittangi här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Vittangi som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Vittangi som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Vittangi. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Vittangi kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Vittangi.
Annons:

Hyresvärdar i Vittangi

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Vittangi vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Vittangi.

Vittangi Fastighets AB
Ollasbyv. 52
980 10 Vittangi


Kirunabostäder AB
Kirunav. 24
980 10 Vittangi

Annons:

Lediga lägenheter i Vittangi

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Vittangi kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Vittangi från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Vittangi samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Vittangi

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Vittangi kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Vittangi och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Vittangi eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Vittangi

I Vittangi fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Vittangi av och nedan finner du en del generell fakta om orten Vittangi.

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

I Vittangi fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Vittangi. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Vittangi rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Norrbotten.
Annons: