Hyra lägenhet i Kumla

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kumla här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kumla som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kumla som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kumla. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kumla kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kumla.
Annons:

Hyresvärdar i Kumla

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kumla vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kumla.

Kumla Fastigheter AB
Stationsg. 14
692 35 KUMLA


Jenny Bostad AB
Köpmang. 18
692 30 Kumla


Melins Fastighetsförvaltning AB
Köpmang. 20
692 30 Kumla


Kumla Bostäder AB
Köpmang. 7
692 31 KUMLA


Karaktären Fastighetsförvaltning AB
Sveav. 23
692 30 Kumla

Annons:

Lediga lägenheter i Kumla

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kumla kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kumla från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kumla samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kumla

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kumla kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kumla och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kumla eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kumla

I Kumla fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kumla av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

I Kumla fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kumla. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kumla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: