Hyra lägenhet i Askersund

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Askersund här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Askersund som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Askersund som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Askersund. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Askersund kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Askersund.
Annons:

Hyresvärdar i Askersund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Askersund vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Askersund.

AskersundsBostäder AB
Bergslagsvägen 4
696 31 ASKERSUND


HSB Östergötland
Tullplan 4
696 32 Askersund


K.G Sedström Fastigheter AB
Vagersta Lindsrödjan 462
696 91 ASKERSUND

Annons:

Lediga lägenheter i Askersund

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Askersund kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Askersund från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Askersund samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Askersund

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Askersund kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Askersund och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Askersund eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Askersund

I Askersund fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Askersund av och nedan finner du en del generell fakta om orten Askersund.

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

I Askersund fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Askersund. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Askersund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: