Hyra lägenhet i Fjugesta

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Fjugesta här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Fjugesta som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Fjugesta som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Fjugesta. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Fjugesta kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Fjugesta.
Annons:

Hyresvärdar i Fjugesta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Fjugesta vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Fjugesta.

LekebergsBostäder AB
Bang. 7
716 31 FJUGESTA


Lasa Fastigheter I Lekeberg AB
Storg. 14
716 30 Fjugesta


Fjugesta Bostäder AB
Porsg. 10
716 31 FJUGESTA

Annons:

Lediga lägenheter i Fjugesta

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Fjugesta kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Fjugesta från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Fjugesta samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Fjugesta

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Fjugesta kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Fjugesta och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Fjugesta eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Fjugesta

I Fjugesta fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Fjugesta av och nedan finner du en del generell fakta om orten Fjugesta.

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

I Fjugesta fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Fjugesta. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Fjugesta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: