Hyra lägenhet i Frövi

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Frövi här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Frövi som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Frövi som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Frövi. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Frövi kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Frövi.
Annons:

Hyresvärdar i Frövi

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Frövi vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Frövi.

Frövibostäder AB
Rabostan 169
718 92 FRÖVI

Annons:

Lediga lägenheter i Frövi

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Frövi kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Frövi från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Frövi samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Frövi

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Frövi kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Frövi och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Frövi eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Frövi

I Frövi fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Frövi av och nedan finner du en del generell fakta om orten Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

I Frövi fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Frövi. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Frövi rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: