Hyra lägenhet i Kopparberg

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kopparberg här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kopparberg som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kopparberg som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kopparberg. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kopparberg kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kopparberg.
Annons:

Hyresvärdar i Kopparberg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kopparberg vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kopparberg.

Löa Bostäder AB
LÖA SKOLA
714 94 Kopparberg

Annons:

Lediga lägenheter i Kopparberg

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kopparberg kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kopparberg från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kopparberg samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kopparberg

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kopparberg kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kopparberg och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kopparberg eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kopparberg

I Kopparberg fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kopparberg av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

I Kopparberg fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kopparberg. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kopparberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: