Hyra lägenhet i Laxå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Laxå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Laxå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Laxå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Laxå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Laxå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Laxå.
Annons:

Hyresvärdar i Laxå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Laxå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Laxå.

Laxåhem AB
Casselg. 6
695 30 Laxå


Fratrum Fastigheter AB
Centrumtorget 3
695 30 Laxå

Annons:

Lediga lägenheter i Laxå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Laxå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Laxå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Laxå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Laxå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Laxå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Laxå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Laxå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Laxå

I Laxå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Laxå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

I Laxå fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Laxå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Laxå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: