Hyra lägenhet i Nora

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Nora här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Nora som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Nora som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Nora. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Nora kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Nora.
Annons:

Hyresvärdar i Nora

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Nora vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Nora.

Norabostäder AB
Ängg. 11
713 30 Nora


Lejbo Fastigheter AB
Kungsg. 16
713 31 NORA


Bostadsrättsförening Gråsparven
Kristinebergsv. 1
713 33 NORA


Melins Fastighetsförvaltning AB Nora
Noraskogsg. 10
713 32 Nora


Eknors Fastighets AB
Knutsbergsv. 1
713 30 Nora

Annons:

Lediga lägenheter i Nora

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Nora kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Nora från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Nora samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Nora

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Nora kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Nora och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Nora eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Nora

I Nora fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Nora av och nedan finner du en del generell fakta om orten Nora.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Yta: 645,07 hektar
Invånarantal: 6526, år 2010

I Nora fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Nora. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Nora rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: