Hyra lägenhet i Östansjö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Östansjö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Östansjö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Östansjö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Östansjö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Östansjö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Östansjö.
Annons:

Hyresvärdar i Östansjö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Östansjö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Östansjö.

Bållby Gård O Fastighets AB
Blåbärsg. 11
694 72 ÖSTANSJÖ

Annons:

Lediga lägenheter i Östansjö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Östansjö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Östansjö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Östansjö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Östansjö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Östansjö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Östansjö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Östansjö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Östansjö

I Östansjö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Östansjö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

I Östansjö fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Östansjö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Östansjö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: