Hyra lägenhet i Pålsboda

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Pålsboda här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Pålsboda som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Pålsboda som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Pålsboda. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Pålsboda kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Pålsboda.
Annons:

Hyresvärdar i Pålsboda

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Pålsboda vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Pålsboda.

Pålsbo Fastighets AB
Norrg. 12
697 30 Pålsboda

Annons:

Lediga lägenheter i Pålsboda

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Pålsboda kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Pålsboda från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Pålsboda samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Pålsboda

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Pålsboda kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Pålsboda och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Pålsboda eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Pålsboda

I Pålsboda fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Pålsboda av och nedan finner du en del generell fakta om orten Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

I Pålsboda fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Pålsboda. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Pålsboda rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Örebro.
Annons: