Hyra lägenhet i Borensberg

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Borensberg här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Borensberg som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Borensberg som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Borensberg. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Borensberg kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Borensberg.
Annons:

Hyresvärdar i Borensberg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Borensberg vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Borensberg.

Visselmyra Fastighet AB
Visselmyrav. 7
590 31 BORENSBERG


Bostadsstiftelsen Platen
Boreg. 3 D
590 31 BORENSBERG

Annons:

Lediga lägenheter i Borensberg

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Borensberg kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Borensberg från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Borensberg samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Borensberg

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Borensberg kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Borensberg och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Borensberg eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Borensberg

I Borensberg fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Borensberg av och nedan finner du en del generell fakta om orten Borensberg.

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

I Borensberg fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Borensberg. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Borensberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Östergötland.
Annons: