Hyra lägenhet i Boxholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Boxholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Boxholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Boxholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Boxholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Boxholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Boxholm.
Annons:

Hyresvärdar i Boxholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Boxholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Boxholm.

Boxholmshus
Storg. 28
590 11 BOXHOLM

Annons:

Lediga lägenheter i Boxholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Boxholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Boxholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Boxholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Boxholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Boxholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Boxholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Boxholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Boxholm

I Boxholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Boxholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Boxholm.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

I Boxholm fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Boxholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Boxholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Östergötland.
Annons: