Hyra lägenhet i Kimstad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kimstad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kimstad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kimstad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kimstad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kimstad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kimstad.
Annons:

Hyresvärdar i Kimstad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kimstad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kimstad.

Töre Bostäder AB
Kimstadsv. 70
610 20 Kimstad

Annons:

Lediga lägenheter i Kimstad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kimstad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kimstad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kimstad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kimstad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kimstad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kimstad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kimstad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kimstad

I Kimstad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kimstad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kimstad.

Kimstad är en tätort i Norrköpings kommun och kyrkbyn i Kimstads socken, belägen två mil sydväst om Norrköping. Kimstad ligger vid Motala ström mellan Norsholm vid Roxen i söder och Skärblacka vid Glan i norr. I öster nära E4:an ligger Löfstad slott.

Yta: 143,87 hektar
Invånarantal: 1510, år 2010

I Kimstad fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kimstad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kimstad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Östergötland.
Annons: