Hyra lägenhet i Ljungsbro

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ljungsbro här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ljungsbro som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ljungsbro som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ljungsbro. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ljungsbro kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ljungsbro.
Annons:

Hyresvärdar i Ljungsbro

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ljungsbro vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ljungsbro.

Wittenfeldt Fastighets AB
Hult 22
590 75 Ljungsbro

Annons:

Lediga lägenheter i Ljungsbro

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ljungsbro kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ljungsbro från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ljungsbro samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ljungsbro

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ljungsbro kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ljungsbro och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ljungsbro eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ljungsbro

I Ljungsbro fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ljungsbro av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ljungsbro.

Ljungsbro är en tätort cirka 15 km nordväst om Linköping i Linköpings kommun. Ljungsbro genomkorsas av vattendragen Motala ström och Göta kanal. Cirka fem kilometer nordväst om tätorten ligger Ljungssjön. Konfektyrtillverkaren Cloetta AB är den största industrin i samhället

Yta: 420,91 hektar
Invånarantal: 6620, år 2010

I Ljungsbro fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ljungsbro. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ljungsbro rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Östergötland.
Annons: