Hyra lägenhet i Motala

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Motala här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Motala som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Motala som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Motala. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Motala kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Motala.
Annons:

Hyresvärdar i Motala

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Motala vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Motala.

Fastighets AB Radiomasten
Drottninggatan 26
591 26 MOTALA


Mats Ullbergs Fastighets AB
Lasarettsg. 50
591 35 MOTALA


Bostadsstiftelsen Platen
Vinterg. 24
591 32 Motala


Sven och Elinor Svenssons Fastighets AB
Marsg. 4
591 32 Motala


Mannersons Fastighets AB
Poppelg. 8
591 35 MOTALA

Annons:

Lediga lägenheter i Motala

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Motala kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Motala från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Motala samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Motala

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Motala kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Motala och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Motala eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Motala

I Motala fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Motala av och nedan finner du en del generell fakta om orten Motala.

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

I Motala fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Motala. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Motala rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Östergötland.
Annons: