Hyra lägenhet i Åhus

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Åhus här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Åhus som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Åhus som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Åhus. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Åhus kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Åhus.
Annons:

Hyresvärdar i Åhus

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Åhus vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Åhus.

Leda Fastighetsförmedling AB
Vallg. 30
296 31 ÅHUS


Ericsons Fastighetsförv HB
Kråkrisv. 44
296 38 åhus


Fastighetsföreningen Sirius Upa
Mastkorgsv. 8
296 37 ÅHUS


Mfm Fastigheter AB
Kajakv. 8
296 37 ÅHUS

Annons:

Lediga lägenheter i Åhus

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Åhus kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Åhus från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Åhus samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Åhus

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Åhus kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Åhus och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Åhus eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Åhus

I Åhus fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Åhus av och nedan finner du en del generell fakta om orten Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

I Åhus fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Åhus. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Åhus rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: