Hyra lägenhet i Åkarp

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Åkarp här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Åkarp som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Åkarp som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Åkarp. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Åkarp kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Åkarp.
Annons:

Hyresvärdar i Åkarp

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Åkarp vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Åkarp.

Fastighetsbolaget Sankt Andreas KB
Burlövsv. 8
232 52 åkarp

Annons:

Lediga lägenheter i Åkarp

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Åkarp kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Åkarp från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Åkarp samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Åkarp

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Åkarp kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Åkarp och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Åkarp eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Åkarp

I Åkarp fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Åkarp av och nedan finner du en del generell fakta om orten Åkarp.

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

I Åkarp fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Åkarp. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Åkarp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: