Hyra lägenhet i Allerum

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Allerum här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Allerum som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Allerum som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Allerum. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Allerum kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Allerum.
Annons:

Hyresvärdar i Allerum

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Allerum vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Allerum.

Fastighetsaktiebolaget Karlelva
Jonstorpsvägen 485
254 76 Allerum

Annons:

Lediga lägenheter i Allerum

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Allerum kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Allerum från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Allerum samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Allerum

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Allerum kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Allerum och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Allerum eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Allerum

I Allerum fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Allerum av och nedan finner du en del generell fakta om orten Allerum.

Allerum är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Tätorten består av de två sammanvuxna samhällena Allerum, kyrkby i Allerums socken, och Hjälmshult. Allerum är främst en bostadsort med pendling till Helsingborg.

Yta: 77,94 hektar
Invånarantal: 716, år 2010

I Allerum fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Allerum. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Allerum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: