Hyra lägenhet i Åstorp

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Åstorp här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Åstorp som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Åstorp som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Åstorp. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Åstorp kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Åstorp.
Annons:

Hyresvärdar i Åstorp

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Åstorp vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Åstorp.

Kvidingebyggen AB
Storg. 3
265 34 åstorp


Bayaa Fastighet AB
Västra v. 16
265 33 ÅSTORP


Björnekulla Fastighets AB
Storg. 7
265 34 åstorp


Fastighets AB Marklägenheter I Åstorp
Bronsg. 5
265 39 ÅSTORP


Fastighets AB Balder
Esplanaden 15
265 34 åstorp


Svensk Fastighetsförmedling
Torgg. 4 A
265 34 åstorp

Annons:

Lediga lägenheter i Åstorp

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Åstorp kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Åstorp från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Åstorp samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Åstorp

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Åstorp kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Åstorp och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Åstorp eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Åstorp

I Åstorp fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Åstorp av och nedan finner du en del generell fakta om orten Åstorp.

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

I Åstorp fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Åstorp. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Åstorp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: