Hyra lägenhet i Båstad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Båstad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Båstad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Båstad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Båstad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Båstad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Båstad.
Annons:

Hyresvärdar i Båstad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Båstad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Båstad.

Fastighetkonsult I Mellbystrand AB
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


Utskikten Förvaltnings AB
Ängalagsv. 645
269 91 BÅSTAD


Wiwa Förvaltning AB
Ängalagsv. 645
269 91 BÅSTAD


Båstad Houseservice, AB
Hallandsv. 209
269 96 Båstad

Annons:

Lediga lägenheter i Båstad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Båstad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Båstad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Båstad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Båstad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Båstad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Båstad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Båstad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Båstad

I Båstad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Båstad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

I Båstad fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Båstad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Båstad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: