Hyra lägenhet i Bjärnum

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bjärnum här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bjärnum som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bjärnum som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bjärnum. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bjärnum kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bjärnum.
Annons:

Hyresvärdar i Bjärnum

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bjärnum vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bjärnum.

Lindbecksbyggen AB, Lars
Alg. 17
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Lediga lägenheter i Bjärnum

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bjärnum kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bjärnum från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bjärnum samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bjärnum

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bjärnum kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bjärnum och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bjärnum eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bjärnum

I Bjärnum fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bjärnum av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

I Bjärnum fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bjärnum. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bjärnum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: