Hyra lägenhet i Bjuv

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bjuv här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bjuv som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bjuv som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bjuv. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bjuv kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bjuv.
Annons:

Hyresvärdar i Bjuv

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bjuv vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bjuv.

Bjuvsbostäder AB
Solg. 5 J
267 31 Bjuv


Jatic Förvaltning AB
N. Storg. 45
267 35 Bjuv

Annons:

Lediga lägenheter i Bjuv

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bjuv kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bjuv från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bjuv samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bjuv

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bjuv kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bjuv och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bjuv eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bjuv

I Bjuv fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bjuv av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

I Bjuv fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bjuv. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bjuv rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: