Hyra lägenhet i Bromölla

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bromölla här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bromölla som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bromölla som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bromölla. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bromölla kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bromölla.
Annons:

Hyresvärdar i Bromölla

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bromölla vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bromölla.

BromöllaHem, AB
Storg. 40
295 31 Bromölla


Svensk Fastighetsförmedling
Folkets Husg. 2 C
295 31 Bromölla

Annons:

Lediga lägenheter i Bromölla

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bromölla kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bromölla från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bromölla samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bromölla

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bromölla kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bromölla och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bromölla eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bromölla

I Bromölla fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bromölla av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bromölla.

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

I Bromölla fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bromölla. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bromölla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: