Hyra lägenhet i Dalby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Dalby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Dalby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Dalby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Dalby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Dalby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Dalby.
Annons:

Hyresvärdar i Dalby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Dalby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Dalby.

Lunds Kommuns Fastighets AB
Bondev. 7 A
247 54 Dalby

Annons:

Lediga lägenheter i Dalby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Dalby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Dalby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Dalby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Dalby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Dalby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Dalby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Dalby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Dalby

I Dalby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Dalby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Dalby.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

I Dalby fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Dalby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Dalby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: