Hyra lägenhet i Degeberga

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Degeberga här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Degeberga som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Degeberga som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Degeberga. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Degeberga kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Degeberga.
Annons:

Hyresvärdar i Degeberga

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Degeberga vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Degeberga.

Kvarterängeln AB
Julebodav. 13
297 95 Degeberga


Dgs Fastighets AB
Trollemöllav. 18
297 94 DEGEBERGA

Annons:

Lediga lägenheter i Degeberga

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Degeberga kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Degeberga från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Degeberga samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Degeberga

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Degeberga kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Degeberga och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Degeberga eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Degeberga

I Degeberga fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Degeberga av och nedan finner du en del generell fakta om orten Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

I Degeberga fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Degeberga. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Degeberga rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: