Hyra lägenhet i Helsingborg

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Helsingborg här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Helsingborg som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Helsingborg som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Helsingborg. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Helsingborg kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Helsingborg.
Annons:

Hyresvärdar i Helsingborg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Helsingborg vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Helsingborg.

Viadukten Förvaltnings AB
Carl Krooks g. 40
252 25 Helsingborg


Helsingborgshem, AB
Drottningg. 136
254 33 HELSINGBORG


Tretorp Förvaltning AB
Drottningg. 29
252 21 Helsingborg


Borgarhem
Mellersta Stenbocksg. 33
254 37 HELSINGBORG


Svensk Fastighetsförmedling
Kungsg. 4
252 21 Helsingborg


Lennart Anderssons Bostäder AB
Babordsv. 1
254 81 Helsingborg


Fastighets AB Exxit
Rådhustorget 10
252 21 Helsingborg


Kronosund Fastighets AB
Rådhustorget 10
252 21 Helsingborg

Annons:

Lediga lägenheter i Helsingborg

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Helsingborg kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Helsingborg från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Helsingborg samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Helsingborg

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Helsingborg kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Helsingborg och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Helsingborg eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Helsingborg

I Helsingborg fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Helsingborg av och nedan finner du en del generell fakta om orten Helsingborg.

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånarantal: 97122, år 2010

I Helsingborg fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Helsingborg. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Helsingborg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: