Hyra lägenhet i Höör

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Höör här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Höör som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Höör som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Höör. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Höör kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 7 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Höör.
Annons:

Hyresvärdar i Höör

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Höör vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Höör.

Höörs Fastighets AB
Björkg. 54
243 34 Höör


BM Fastigheter
Nya Torg 1
243 30 Höör


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 35
243 30 Höör


Sätofta Fastighetsförvaltnings AB
Pumpv. 11
243 93 HÖÖR


Kroisos Fastighets AB
Nya Torg 3 A
243 30 Höör


Malmgren Bostad AB
Storg. 13
243 30 Höör


Kenomar Fastighetsaktiebolag
Sövrödsv. 21
243 94 Höör

Annons:

Lediga lägenheter i Höör

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Höör kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Höör från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Höör samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Höör

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Höör kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Höör och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Höör eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Höör

I Höör fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Höör av och nedan finner du en del generell fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

I Höör fanns det sammanlagt 7 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Höör. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Höör rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: