Hyra lägenhet i Hörby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hörby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hörby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hörby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hörby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hörby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hörby.
Annons:

Hyresvärdar i Hörby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hörby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hörby.

Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 3
242 31 Hörby


Hörbybostäder AB
Ringsjöv. 4
242 31 Hörby


Syskonen Palmquists Fastighets AB
Storg. 11
242 31 Hörby


Marquard Fastigheter
Fulltofta 4101
242 94 HÖRBY


Bygg-N-Bo
FROSTAGÅRDEN
242 93 Hörby


Önneköps Fastighetsaktiebolag
Farhult 8261
242 96 HÖRBY

Annons:

Lediga lägenheter i Hörby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hörby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hörby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hörby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hörby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hörby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hörby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hörby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hörby

I Hörby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hörby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hörby.

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånarantal: 7085, år 2010

I Hörby fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hörby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hörby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: