Hyra lägenhet i Kattarp

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kattarp här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kattarp som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kattarp som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kattarp. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kattarp kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kattarp.
Annons:

Hyresvärdar i Kattarp

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kattarp vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kattarp.

Turcosa Fastighets AB
Rallareg. 2 A
254 70 KATTARP

Annons:

Lediga lägenheter i Kattarp

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kattarp kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kattarp från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kattarp samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kattarp

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kattarp kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kattarp och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kattarp eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kattarp

I Kattarp fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kattarp av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kattarp.

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

I Kattarp fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kattarp. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kattarp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: