Hyra lägenhet i Killeberg

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Killeberg här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Killeberg som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Killeberg som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Killeberg. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Killeberg kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Killeberg.
Annons:

Hyresvärdar i Killeberg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Killeberg vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Killeberg.

Möckeln Fastigheter AB
Hökön 1071
280 72 Killeberg

Annons:

Lediga lägenheter i Killeberg

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Killeberg kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Killeberg från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Killeberg samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Killeberg

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Killeberg kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Killeberg och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Killeberg eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Killeberg

I Killeberg fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Killeberg av och nedan finner du en del generell fakta om orten Killeberg.

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånarantal: 585, år 2010

I Killeberg fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Killeberg. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Killeberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: