Hyra lägenhet i Kivik

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kivik här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kivik som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kivik som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kivik. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kivik kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kivik.
Annons:

Hyresvärdar i Kivik

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kivik vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kivik.

Soltero Fastigheter AB
Humlev. 5
277 31 Kivik

Annons:

Lediga lägenheter i Kivik

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kivik kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kivik från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kivik samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kivik

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kivik kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kivik och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kivik eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kivik

I Kivik fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kivik av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kivik.

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånarantal: 960, år 2010

I Kivik fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kivik. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kivik rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: