Hyra lägenhet i Klågerup

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Klågerup här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Klågerup som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Klågerup som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Klågerup. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Klågerup kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Klågerup.
Annons:

Hyresvärdar i Klågerup

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Klågerup vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Klågerup.

Askebacken Fastighetsutveckling Österlen AB
Högbo Gård
233 75 Klågerup

Annons:

Lediga lägenheter i Klågerup

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Klågerup kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Klågerup från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Klågerup samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Klågerup

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Klågerup kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Klågerup och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Klågerup eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Klågerup

I Klågerup fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Klågerup av och nedan finner du en del generell fakta om orten Klågerup.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

I Klågerup fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Klågerup. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Klågerup rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.