Hyra lägenhet i Klippan

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Klippan här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Klippan som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Klippan som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Klippan. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Klippan kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Klippan.
Annons:

Hyresvärdar i Klippan

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Klippan vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Klippan.

Treklövern Bostads AB
Storg. 43
264 32 Klippan


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 25
264 33 KLIPPAN

Annons:

Lediga lägenheter i Klippan

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Klippan kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Klippan från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Klippan samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Klippan

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Klippan kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Klippan och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Klippan eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Klippan

I Klippan fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Klippan av och nedan finner du en del generell fakta om orten Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

I Klippan fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Klippan. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Klippan rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Skåne.
Annons: